Åh vad fel jag hade!

Skrev ju i mitt inlägg imorse att jag trodde det skulle bli lugnare på jobbet, men ack så fel jag hade=P Det har varit fullt öst konstant hela dagen från det att jag började vid 10 tills jag slutade vid 19.15...helt sinnesjuk dag..vi har haft alla kassorna öppna och ändå har det varit millånga köer...=S Jag är helt slutkörd i skallen och hur trött som helst...Nu ska min käraste laga mat, köttgryta med ris..MUMS=)

God Morgon!

Usch vad jobbigt det var att stiga upp ur sängen idag=S Och Nicco tyckte att eftersom vi börjar samtidigt idag så skulle vi gå upp samtidigt, han tyckte inte det spelade någon roll att jag tar bussen en timme senare liksom..=) hehe. men nu har jag vart uppe sen 08.40. Har rökt och duschat så man är fräsch till jobbet=)
Ska jobba hela dagen känns inte så skoj=/  Förhoppningsvis så har det lugnat ner sig lite nu när julen äntligen är över.

Ja det gick ju bra det här med att starta blogg, redan några nyfikna besökare=) Ni är så välkommna så! Jag hade dock lite problem med designen=P Men det va lätt fixat tack vare Malin=) Gick över till henne när hon kom hem från jobbet igår kväll. Det ända jag behövde göra va att svara på hennes frågor gällande färg på olika ställen och hon fixade=D Skit smart! Tack för hjälpen Malin!!

Svar på Annelies kommentar: ja visst så skoj=) Nu kan du läsa här med=) bara du kvar nu, se till att skaffa en du oxå=)

Nej nu har jag inte tid, nu blir det lite smink så man slipper se död ut när man ska jobba.
Ha en bra dag!!

Nu är jag här!

Japp nu har jag gjort som många andra och skaffat mig en blogg=P Har alltid sagt att jag inte ska ha nån, men i brist på annat att göra (och så Malin ska kunna snoka lika mkt tillbaka) så har jag fått skaffa mig en iaf=)

Dagen har varit ganska händelselös. Vaknade vid ca 10 med stans mensvärk=S låg i sängen och tjöt typ. Snäll och underbar som Nicco är så gick han till Apoteket och köpte Ibumetin=) Han gillade inte att se mig lida sa han...Vilket jag kan tycka lät ganska så positivt=) Alla kanske inte har samma skadeglädje som jag. Efter att jag fått i mig ett sånt piller så kunde jag kommer upp ur sängen=) Har ju längtat efter morgonciggen. Efter det har jag mest suttit och pratat med Lotta och lyssnat på musik. Åkte ner och lämnade Lotta vid tåget=( Och nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att min käraste ska komma hem=) Då blir det antagligen (om jag får bestämma) en film och slappa framför tvn.

Glöm inte att titta in på Malins blogg=)
http://tanthulda.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0