storhandling

Japp idag har vi vart och storhandlat jag och älsklingen. Jag säger bara usch=P Han ville ha allt som jag inte ville ha och tvärtom. haha. Men det löste sig bra till slut=) Handlade för 1600 så nu är frysen full.=D skönt det.

Nu ska vi äta äppelpaj och vaniljsås MUMS MUMS.

Tack för den fina kommentaren Marco=)

Mulle Mullvad

haha ja endel förstår vad jag menar med min rubrik och andra inte...Ni som inte förstår tycker antagligen inte att det är kul iaf, så ödsla inte tid på att undra=) Det är en grej från jobbet.

Idag har jag jobbar 10.30-19.30. allt har gått bra och det har vart hur mkt folk som helst. Är dock väldigt trött nu när jag kommit hem och snatt mig ner vid datorn och bara tar det lugnt..=S Det är farligt att slappna av.

haha Polle vad kul det är nu när du börjat kommernterat=) Ja man kan undra vad det är för nåt som katten har släpat in..=) haha. Han är lite kräsen bara=P Men underbar på alla andra sätt och vis;)

Nu sitter jag som vanligt och väntar på min älskade. Det tar 5 minuter för mig att ta mig hem från jobbet och en timme för honom. tråkigt, men snart så är han hemma=D

Ska väl laga lite mat. Äta bör man annars dör man;)

Hemma efter en dag på jobbet

Nu är jag hemma, dagen på jobbet har gått bra=) Skönt att jobba dagarna under löning, tiden går fort när det är mycket folk.
Nu ringer Malin vi ska åka och äta=) Mums vad gott. Vad det blir vet jag inte än. Sånt som märks.

Nu har jag ätit räkor

Mums vad det var gott. orkade inte stå och göra fina räkmackor, så jag gjorde vanliga äggmackor med räkor bredvid ;) Man måste vara smart för att få det enkelt. Men det var precis lika gott.

Snart kommer Älsk hem. Då blir det mys. Och säkert sex med för den delen;) Aldrig fel. Haha

Nu är jag hemma

Ja nu är jag hemma igen. Jobbet gick bra. Har vart massa att göra idag, då är det roligt=) Det är ju löning idag antar att det är därför det vart så mycket. har dock haft huvudvärk hela kvällen har fortfarande det=( Usch brukar aldrig ha det annars, men hade det igår kväll också=S vet inte vad det är.

Handlade lite efter jobbet. Blev ganska tungt så Anna va snäll och hämtade mig. Malin och Camille var också med, dem hade vart och ätit pizza. Åkte ut en sväng till Sofi i Ullstämma och tog en cigg sen körde vi hemmåt.

Nu har jag lagt räkor på tining och jag har kokat ägg. Ikväll blir det räkmackor=) Mums. tyvärr ska jag mysa i min ensamhet. Nicco är och jobbar med låten, han äter iofs inte räkor så hade fått mumsa själv iaf. men lite sällskap hade jag inte dött av.

Vad har ni haft för er?

Jobba idag=)

Japp äntligen får man jobba lite, dock bara 4 timmar idag. Men det är alltid nåt. Erika skulle kolla över alla timmar och så nu så skulle hon ge mig mer tid sa hon igår när hon ringde..=) Så får hoppas att det blir så denna gången. Nu ska jag hoppa in i duschen, efter duschen får jag färdig lagad mat av min kära=)
Blir spaghetti och köttfärssås innan man ska till jobbet.
Jobbar 16-20 idag
Då ska man räkna golvkassan, inte så kul..=/ Men men skönt att komma ut bland lite folk.

Ska ni handla på Willys i ekholmen under eftermiddagen så kanske vi ses där..=)

Ha det bra

Hemma igen=)

Nu är vi hemma igen=) Blev lite bullar, negerbollar, kex, daimtårta, schwarstsvaldstårta (stavning?) och kaffe..himla gott.

Nu ska jag glo lite på Tv sen sängen lite senare..

Tack för alla kommentarer Polle..;)

Färdig för kalaset

Ja nu är jag färsig för kalaset=) Har duschat och gjort mig i ordning, så nu är jag Kalasfin=) haha vitsig jag är..=P
Ska ta bussen ner till resecentrum klockan 17.03 och så blir vi upplockade av morbror där, sen bär det av ut till Brunnby, för här ska kalasas..;)

Idag blir det kalas!

vaknade vid 11 idag. Inte så illa pinkat för att vara jag=) därefter har det dock bara gått utför, inte gjort ett piss.
Suttit vid datorn och läst alla bloggar och målat mina naglar är vad jag gjort under dessa 3 timmarna.

Nicco slutar jobba vid 16 och är hemma runt 17, då kommer morbror och hämtar oss=)
Morbror blir nämligen gubbe idag, fyller hela 30 år. Så vi ska på kalas och äta massa tårta. Mums=)

antar att hela vällen kommer att spenderas i nära och käras umgänge. Får se vad klockan blir när vi kommer hem. Det ska bli trevligt iaf=)

vad ska ni hitta på en dag som denna?

Hoppas ni får det bra

Roliga utmaning

Här är en ganska rolig utmaning. Det är malin som utmanat mig.=D

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?  Sandra
2. Ett ord på 4 bokstäver? Sång
3. Flicknamn? Sara
4. Pojknamn? Simon
5. Yrke? Sökande=P
6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? Skor?
8. Mat? Snabbmakaroner
9. Sak i badrummet? Spray
10. Plats/stad? Stockholm
11. Orsak att vara sen? Snöskottning
12. Något man skriker? Satan
13. Film? Så som i Himmlen
14. Något man dricker? Saft
15. Band? Scotts :D
16. Djur? Snok
17. Gatunamn? Salebodavägen
18. Bil? Saab
19. Sång? Starkare än då
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Sex ;)

Faktiskt ganska svårt! Prova!

Jag utmanar: Wickan, Fredrik, Marina och Emma

vad faan är rubrik liksom?

Svar på Polles kommentarer: Ja han tycker om kisslarna lite i smyg tror jag=) Och ja det går ganska bra...fortfarande lite stelt men funkar bra=) Och kul att du lämnar fotspår, lite roligare att skriva om dem som läser lämnar ett spår..=)

Katterna


Här är Lillan


Lillan igen


Storkisen Mysan


det sägs att katter inte vill ligga på rygg, undrar då vad Mysan är för djur? Hon ligger ofta på rygg som en liten bebis i min famn och sover=)


Och lillan igen

Ja dem är för söta dem små liven. Det roliga är att Nicco som hatar djur, han myser väldigt ofta med katterna bär upp dem i knäet och så..Jag tror bestämt att han tycker dem är ganska mysiga iaf..=)

Läsare

Alltså jag har haft många läsare den senaste tiden..Eller många och många=P Många läsare för att vara min lilla blogg..Det har vart mellan 25-40 läsare nu=) Kul att folk vill läsa, men jag undrar vilka ni är? Lämna ett fotspår i form av en kommentar vet jag. Vore kul att veta vilka som läser..=)

rolig bajs story=)

En bekant till mig har vart på roadtrip, då kan man råka ut för lite allt möjligt..=P här kommer hans version av ett stort ptoblem=) Läs och njut

Är på väg i buss mellan två städer i Vietnam, kommer inte ihåg vilka. Bussen stannar vid en rastplats men toalleterna består av hål i marken. Så jag tänker usch nä jag väntar... Inte smart tänkt! Ca tio minuter efter bussen har lämnat rastplatsen så sticker det till i magen. Oj fan! Jag behöver nog gå ändå... Men jag försöker hålla mig i ca en timme. Efter en timme känner jag att det inte går längre
så jag går fram till chauförren och säger att han måste stanna nån stanna. Han muttrar nått och jag tar det som han ska stanna så jag går tillbaka och väntar. 20 minuter går utan han stannar och jag släpar mig kallsvettig och vit i ansiktet fram till honom igen. "Du måste stanna nu!" Visst säger han och stannar. Utanför ett ökenliknande fält utan något som helst skydd. Jag säger till honom:
 "No man... No 2" Han muttrar lite till och kör fram bussen till han hittar första bästa buske. Här ut sager han lite uppretat. Okey tänker jag och tar löpet ut mot busken. (Ordentligt skitnödigt vid det här laget, vi snackar: "nu bajsar jag på mig tankar snurrande i huvudet") Kommer fram till busken. En tanke slår mig: Hur fan bajsar man ute!? (inte kry i magen heller) Va fan tänker jag:
 Jag tar det säkra före det osäkra, dra ner byxorna och ställer mig i brygga!!! När jag kommer tillbaka till bussen tittar jag fredrik i ögonen och säger: "Fy fan det där var nog top 10 det värsta jag gjort"...
 Nu vet du vad som hände. En lång och lite äcklig historia =)

Funderingar

Ja som dem flesta redan vet så är jag en männsika som funderar väldigt mycket och ofta på skaer som aldrig går att få svar på..=S Exempelvis hur jorden kom till, vart rymden tar slut och så vidare..
Men idag funderar jag på nåt mer betydelsefullt, funderar på om jag kanske ska börja skriva om nåt mer väsentligt än min vardagssörja i min blogg..Vad tror ni?, skulle inte det vara lite mer intressant? eller är det som så att folk vill veta vad andra folk gör om dagarna? är dem nyfikna på mitt otroligt händelserika liv? Kanske är det som så att folk läser blogg bara för att ha en sysselsättning? Men iaf, en form av en kategori..Vet inte bara vad det skulle vara..Vad vill ni läsa? Kom igen och hjälp mig nu..lämna förslag!

Skolan

Har suttit här och läst massa olika bloggar nu..Många som går i skolan. Jag börjar faktsikt fundera på att börja plugga kanske..Vad tror ni om det?

Funderar på att bara plugga upp min saknade ämnen från gymnasiet, dem har ju BF här på Moa.skolan som man kan läsa på distans..=) Tror det vore nåt för mig det..=D Tror nog till och med att jag ska ringa och prata med dem nu på direkten..
Vore ju faktiskt skönt att få en fullständig gymnasiekompitens..Kunna plugga vidare om man så vill=)

Avundsjuka

Fasen vad det finns mycket avundsjuka i denna värld..Och just nu så sitter jag och är avundsjuk..Är avundsjuk på alla framgångsrika människor, dem som lever i nästintill lyx och dem som har mycket pengar. Tänk att bara för en månad få leva ett sånt liv. Vad skulle man göra? Ha personlig tränare, gå på ansiktsbehandlingar, shoppa massa snygga kläder, fika och äta på resturang. I princip bara ta hand om sig själv och må bra, kunna göra vad man känner för utan att pengarna ska stoppa än. Det hade nog vart nåt för mig..=) Ja det sägs att drömmarna håller än vid liv, så jag ska nog fortsätta att drömma ett tag till..

Ha det bra

Vill ha vår

Ja det vill jag och fort ska det gå..=) Var inne i stan häromdagen och såg alla fina vårkläder som kommer nu. Åh jag älskar alla fina färger, vill ha vår nu med en gång..=) Allt blir så mycket roligare bara vädret blir lite bättre, tycker inte ni det?
Man får skippa den tjocka vinterjackan och klä sig i snygga vårkläder i fina färger, känslorna spritter i hela kroppen och ja allt blir så mycket bättre..=)

Idag har jag dock mysdag, med mjukisbyxor osv..=) Inga snygga vårkläder idag inte

Min snygga outfit för denna måndagen

Måndag igen!

Det känns som att veckorna bara springer iväg, samtidigt som det ibland känns som att tiden står still..Konstigt.

Det blev en lugn helg till slut iaf. Skönt.

Gårdagen bjöd på massa mys i soffan framför en film.

Melodifestivalen vad är det för fiasko? Har alltid älskat musik och allt vad det innebär, har alltid tittat på Melodifestivalen och faktiskt tyckt att det varit bra. Nu är det bara ett stort skämt allt i hop. Det läggs ner mer tid på outfit, smink och framträdande än på själva musiken känns det som. Programmledaren är ju inget vidare hon heller..=/

återkommer puss på er

Fest

japp ikväll blir det lite fest..=) Camilla kommer snart hit, vi ska vänta på malin som håller på att göra sig iordning..Sen ska vi över till Madde på den riktiga festen..=D

God Middag!

Idag vaknade jag vid 8.00 när Niccos jäkla alarm ringde..Gick upp och rökte och så..sen gick vi och la oss igen, mysigt=)
Hade svårt för att somna om igen, men jag tvingade mig själv..Har vaknat tidigt nu 3 dagar i rad och idag så kände jag att jag verkligen ville sova länge..
Somnade om och vaknade igen vid 11.30, helt ok ;)

Dagen bjuder inte på så mycket..=/ Ikväll ska vi på kalas..Ska försöka tvinga mig ut och gå en runda med..Så drygt innan man kommer iväg för man vet hur jävla kallt det är ute..=S burr..men det är så fruktansvärt skönt när man väl kommer hem igen=)

Läsa lite bloggar och sen försöka få i mig nåt att äta..=)

Vad händer ikväll?

Bandit Rock

Haha jag sitter ju här som jag sa nyss och läser bloggar. Jag lyssnar även på webradio, bandit rock. Och just nu så spelar dem Tenacious D - Fuck her gently..=P haha tyckte att det var lite komiskt bara..=D Kan tillägga att jag gillar deras reklam, "bandit rock vi spelar vad vi vill" haha det stämmer nog ganska bra!

Effektiv idag

dagen började liksa segt som vanligt..sitta framför datorn och varva med rök i köket hela förmiddagen..Vet inte hur många cigg jag har avverkat och vill inte veta heller.

Efter att ha suttit här framför datorn ett tag, läst igenom alla bloggar osv så blev jag lika rastlös som alltid. Men idag så tog jag tag i saker och ting istället för att bara sitta..Jag har städat=) Dammat i varenda liten vrå, Plockat undan i alla rum, Sorterat kläderna som hängde på hatthyllan och sorterat alla skor i skostället, dammsugit, skurat alla golv och tvättat handfat och toalett..Så nu är det skinande rent..Det tog sin lilla tid, men det var det värt.

Efter att jag städat färdigt som kom Camilla hit en sväng, vi tog en cigg..Sen var vi ute och gick en runda. Väldigt kallt men samtidigt väldigt uppfriskande och skönt. Man känner sig så duktig när man väl kommer hem igen. Var på Ica också och istället för att köpa godis som jag va sugen på så var jag duktig och köpte vindruvor..Det är iaf lite nyttigare..

Så nu sitter jag här och läser lite bloggar och mumsar vindruvor och väntar på att Älsklingen ska komma hem från jobbet. Bara en timme kvar tills han kommer.

Ska fortsätta läsa igenom alla bloggar, sen hoppa in ett varmt och skönt bad och sen blir det mys med mitt hjärta hela kvällen=)

Vad har ni haft för er?

Seg som få

Alltså, jag blir som en zombie av att bara gå hemma om dagarna..=/ Jag är en så sjukt social människa att jag får ångest av att sitta själv..Älskar när det är liv och toj och mycket människor runt omkring mig..folk som pratar och har sig..Här hemma är det endast radion som pratar..inte lika kul..=/

Alla anda jobbar ju liksom om dagarna, så det finns ju ingen att umgås med heller...Dem flesta kommer hem nån gång mellan 17-21 liksom..hur kul är det...Haha usch vad jag klagar idag, men nån måste göra det också..

Marina kanske skulle komma en sväng sen..Det vore ju trevligt..får se hur hon gör..

Nu ska jag...Ja vad ska man göra? Haha

Motion!

Jag kom precis hem från en promenad=) Camilla och jag har vart duktiga och vart ute och gått i ca 50 minuter. tog samma runda som jag och Malin gick igår...det vill säga upp till Berga ner mot vattentornet vidare till folkungavallen och hem igen.

Malin åkte hem till Karlskrona idag igen=( Men det var jätte kul att ha henne här på besök.

Sitter just nu och väntar på Nicco som är hos Ricke och gör musik...Han kommer nog hem inom en timme tror jag.

Somnade på soffan innan och sov 1,5 timmar=S inget bra...vaknade 21.15 igen, så kommer säkerligen ha väldigt svårt för att somna inatt.

Nu blir det tv, ha det gott!

Sega som faaan=/

Ja vi sitter här och glor och är hur sega som helst..Vad ska man hitta på, nån som har nåt bra förslag?

Malin är här!

Jag jobbade hela dagen igår, äntligen=) När jag gick ut i personalrummet för att äta lunch så passade jag på att kolla min mobil..Malin hade skickat att hon satt och kollade tågresor=) Så hon panikpackade och tog tåget hit igårkväll=) Så nu ligger hon här på en madrass och är helt trött..=P Haha..

Vet inte vad vi ska roa oss med idag..Har vart ute på Willys och handlat iaf, så nu ekar det inte lika mkt i kylen..;)

Nu är helgen slut

Ja och med det innebär det att det kommer en ny antagligen tråkig vecka..=P (miss positiv idag). Nej känns så tomt bara för nu har Polle och Mia åkt hem=( Aldrig kul att lämna varandra så..Men vi ses snart igen förhoppningsvis.=)

Igår när jag ocg Polle var på väg hem från Jenny så ringde Malin och undrade vart vi var..försökte förklara för henne att jag var inne ibland massa villor i Vimanshäll, tror inte hon förstod mig så bra. men när vi kom ner för trappan så stod hon där med bilen och väntade=) så snällt så..Malin va väldigt uttråkad så vi körde en sväng in mot stan och lite överallt, hon fick för sig att hon skulle ut på nån parkering och sladda ( hon skulle sladda för att hon skulle lära sig) det kändes inte så tryggt..=P Som tur väl var så hittade  hon ingen parkering med is på..=) haha

Idag har vi bara slappat. Har fått hem min andra kisse också..=) Jätte söt är hon, men Mysan tycker inte lika bra om henne som jag..=S Hoppas dem kommer överens sen bara..Dem fräser massa åt varandra men det brukar nog vara så i början..

Nehe nu ska jag ta hand om den rena tvätten från i fredags och vika in den i garderoberna..=)
Återkommer nog senare under dagen

bilder från gårdagen


Här är då Mia och Jag lagom nyktra=)

Polle, Jag och Mia

Haha Mia och Jag

Snygga sångaren i Barbados

haha Mias Ass=)

Kärlek=)

Ja så det kan gå..=) Vi hade en rolig kväll iaf..Tack tjejer!

Alla Hjärtans dag!

ja idag är dagen här..Som jag sagt tidigare så tycker jag att denna dagen är överskattad så jag tänker inte skriva mer om den, förutom..ha en trevlig Alla Hjärtans Dag!

Igår var vi hos Jenny och festade=) Sen blev det Harrys..När vi väl kommer dit så upptäcker vi att Barbados ska spela..=D Och sångaren Björn är ju såå sjukt snygg..Stog och dregglade framme vid scenen hela spelningen..Haha..

Idag blir det nog lugnt...Eller iaf relativt lugnt..ska väl antagligen bort till Jenny ikväll igen..Är ju sista kvällen innan Mia och Polle åker hem..

Bilder från gårdagen finns på Facebook=) Kanske laddar upp ett par här också...

Ha en bra dag!

Utgång ikväll=)

kvällen igår var riktigt lyckad faktiskt..=) Måste erkänna att Polle stod för underhållningen och alla skratt.
Gick hem inatt från typ Majelden eller nåt sånt, gick lite fel men vi kom hem till slut=) På vägen hem mötte vi en aspackad kille=P Han va helt väck stackarn pratade på och så..till slut sa jag att vi hade inte tid med han för vi ville hem..då gick han..Haha

Ikväll ska vi bort till Jenny igen och festa, men ikväll blir det utgång oxå=) Malin undrade om vi ville komma bort till Sofia senare och festa med dem. Det låter trevligt, får se hur det blir! Fest blir det iaf.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Dagen D äntligen här

Japp idag är det dagen D=) Mina älskade vänner Mia och Polle kommer på besök från Karlskrona. Ska tillbringa hela helgen här i Linköping emd mig, ska bli så himla skoj=)

Mia känner även en annan tjej här i stan vid namn Jenny. Så Jenny och jag ska bekanta oss innan Mia och Polle kommer. Pratade med Jenny i telefon innan idag och skulle bestämma tid osv inför kvällen. Det var första gången vi nånsin pratade, men det kändes som att vi aldrig gjort annat=) Vi pratade på om allt mellan himmel och jord i en hel timme.=P Så vi ska nog inte ha några problem att komma överens.

Kvällen kommer att bjuda på lite allt möjligt=) Börjar med mat från stångebro gatukök (ett måste enligt Mias åsikt). Därefter ska vi hem till Jenny och dricka vin och ha allmänt trevligt med allt vad kvällen bjuder på=)

Min katt kommer också ikväll..=D Stackarn ska åka i en bur hela vägen från Karlskrona och hit..=S Måste säga att det känns jobbigt, men hon kommer att få det bra när hon väl är här..=) Ska bli så mysigt att få ha henne igen=) Åh jag längtar!!

Förstår att det finns folk som inte förstår min kärlek till min katt, men då får ni helt enkelt strunta i att bry er=) Haha..låter säkert löjligt och ni tänker: Men Sandra det är bara en katt. Och må så vara, men äger man en katt så bryr man sig förhoppningsvis om den=)

Återkommer min information om kvällen, antingen inatt eller imorrn=)

Hoppas ni får en trevlig kväll ni också!

En sväng på stan!

Ja det började med att jag gick ner till Ica och köpte cigg. Pratade med Johanna och vi bestämde oss för att åka ut till Willys på Ikanohuset=).

Kom på att min Kisse kommer ju på torsdag=D=D så jag var tvungen att köpa kattsand och kattfoder så det finns nån mat och så när hon kommer på torsdag. Ska bli så mysigt att få henne här igen=) Har saknat henne massor..Nicco är väl inte lika lycklig kanske, men han kommer vänja sig och kommer lära sig att tycka om Mysan=)

Hemm idag också

Ja fy bubblan det är jag..Tänkte att jag skulle ta en powerwalk för att både fördriva tiden och bränna lite fett..=) Får se hur kallt det är ute bara=/ Är det för kallt så får det bli träning på min Orbietrek=) Måste göra nåt åt figuren till beach 09 är här..Detta funkar ju inte..haha..

Idag är det Tisdag vilket innebär att det bara är 2 dagar kvar tills Mia och Polle kommer..=DDet ska bli så fruktansvärt skoj=) Ska umgås och ha kul hela helgen..Har sett fram emot denna helgen i snart 2 månader..Och äntligen är den här=)

Hoppas mitt paket anländer till Ica idag med..=D Hehe

Nu blir det att gå ner till Ica och köpa cigg

Ha det!

Jag är bäst!

ja kanske inte på allt men iaf på att prata i telefon..=) haha..usch..först pratade jag med Memelie i 40 minuter under det samtalet så ringde Natta så då svarade jag på hennes samtal, vi pratade i över en timme. Sen var jag tvungen att ringa upp Memelie igen eftersom vi aldrig sa hej då första samtalet.=P Suttit med henne i luren nu i 30 minuter..både jag och telefonen är glödheta..=P Haha...och snart ringer Natta igen, behövde råd och bara få prata av sig om nån kille..ni vet sånt som tjejer brukar pyssla med.."girltalk"=)

Snart kommer älsklingen hem från jobbet, saknar honom så himla mycket så fort han inte är hos mig..haha låter som en idiot men så är det iaf. Skiner upp som en sol varje gång han kommer innanför dörren när han vart borta. Blir varm i hela kroppen när jag får se hans fina leende och känna hans kärleksfulla omfamning och härliga pussar=) Vi ska väl laga nåt att äta, antar att han är hungrig efter jobbet. Sen blir det lugnt bara mysa lite..känner att jag är i behov av att bara få mysa ner mig i soffan med Nicco ikväll. Härligt när man har valmöjligheten att kunna göra det!

Och snart är det Alla Hjärtans Dag med...alltså vad är det för dag egentligen? Ska man inte alltid visa kärlek till dem man älskar? Ska man visa extra mycket kärlek bara för att det är just den 14 Februari? Ska det vara nån skillnad på 14 Februari och 14 April? Visst är det mysigt med Alla Hjärtans Dag, men det är ju mysigt med andra dagar också. Tänk dem stackarna som inte har nån kärlek. Ska dem behöva känna sig ännu mer ensamma just denna dag för att dem sitter ensamma? Allt handlar egentligen om att tjäna pengar. Handeln tjänar ju sjukt mkt pengar på det här. Frågan är bara om det är värt det. Kan inte släppa tanken på alla ensamma människor som sitter hemma just denna dag och tycker synd om sig själva..=(


Sexlista!

det har väl alla svarat på(?)

1.Hur gammal var du när du blev av med oskulden? Jag var 13 tror jag, skulle nog fylla 14
2.Haft oralsex? Japp=) Me like
3.Haft analsex? Ja det har jag, ingen favorit
4.Haft 69an? Ja och det är bra=) Det jobbiga är bara att det är svårt att slappna av och njuta
5.Bästa ställningen/ställningarna? Älskar doggy och riktigt hårt ska det vara då;) Missionären är också väldigt skönt men då blir det lite mjukare och mer romantiskt
6.Haft trekant? Nej det har jag inte
7.Vara dominant eller ha dominant? Absolut inte vara dominant..men killen får gärna vara det;)
8.Kyssar eller pussar? Beror på i vilket sammanhang. Kyssar är väl mer upphetsande än pussar
9.Använt sexleksak? Ja det har väl alla? haha
10.Äger sexleksak? Ja flera stycken=)
11.Vad gör dig kåt? Min underbara pojkvän såklart. Finns vissa speciella ställen som är känsligare än andra. Ett exempel kan vara baksidan av låren eller ljumskarna. Finns ju massa saker som gör mig kåt, kan inte rabbla alla här..=P
12.Kollat på porr? Ja det har också hunnits med ja
13.Haft sex på offentlig plats? Ja det också
14.Pinsamaste sexminnet? Alltså ja det finns ett, men vill inte nämna det i bloggen
15.Värsta sexminnet? Tror inte att det finns nåt sånt där värsta sexminne faktiskt
16.Gillar dirtytalk? Ja absolut, men inte att prata dirtytalk bara att få höra
17.Hårt eller mjukt sex? Beror på situationen..men föredrar absolut hårt sex;)
18.Gillar att bli biten eller att bitas? Både och
19.Haft sex med någon som du ej kommer ihåg namnet på? Nej, jag minns dem alla
20.Hur många har du haft sex med? Pass
21.Är du bra i sängen? Svår fråga, men jag antar att jag är det. Nicco njuter och brukar säga att jag är grym så jag får väl lite på det;)

Det är ganska gulligt faktiskt=)

Alltså när jag jobbade förra helgen, så hade vi en tjej under upplärning i kassan. Hon heter Marina och va en himla trevlig prick..=) Hon spenderade mesta dels av tiden hos mig. Hon har hört av sig efter denna dagen och hon har till och med skrivit om mig i sin blogg..=) Jag tycker det är himlans gullig och jag tar åt mig! Det måste ju betyda att jag är en himla trevlig prick(?)=) Haha..känns iaf skönt att jag fick Marina att känna sig välkommen och trygg på jobbet. Veta att hon kände sig välkomnad av mig det känns bra..

Sitter hemma och är ledig. Hatar att bara gå hemma..=/ Jag blir faan störd i huvet på riktigt snart=( Finns inget att göra..alla andra jävlar bara jobbar och jobbar och har inte tgid att umgås med mig..=/ haha..fyy bubblan säger bara..

Dålig Bloggerska!

japp det är vad jag är..Har vart sämst på att uppdatera i helgen..förlåt!
Men nu ska jag försöka gottgöra det hela=)
Fredagskvällen spenderades hos Malin som ni redan vet..Trots att vi bara var 3 pers så va det himlans trevligt=) Drack grogg, pratade skit och hade allmämt skoj...Vet inte riktigt vad det var för ryck som jag och Malin låg inne med största delen av kvällen riktigt..=P Men det är väl sånt som händer..Antar att det fotades ett antal "snygga" bilder..

Lördagen var lugn. Den spenderades med min älskade. Var bara hemma och tog det lugnt, kollade på film och myste massor=) Me like!

Söndagen var vi hos Annelie och Pascalle. Dem bjöd på jätte jätte god middag=) Köttfärspaj och sallad..Mums! Fick även träffa en av Niccos andra bröder Kristoffer och hans tjej Linda som också va på middagen. Dem va trevliga dem också! Efter middagen blev det en hel del tjitttjatt i köket.. Jag och Älska smet dock in i vardagsrummet coh kollade hockeyn..=P Haha...Sen så var även vi sociala i tjittjattet i köket..=) Åt våfflor, är ju inte så jätte glad i våfflor..det är gott med en men sen tar det stopp..=/ Men eftersom jag bara åt en så var det också himla gott=)

Pratade med Mio på Coop igår..Dem har blivit försenade med allt önnu en gång=/ Han sa att jag var med och slet om dem sista platserna..=) Så dem skulle höra av sig senast tisdag tror jag att han sa..Dem va tvugna att ha nytt nr till en av mina referenser som tydligen bytt nummer..=S Hmm..men nu är det iaf fixat, så det är bara hålla tummarna tills imorrn då..Måste erkänna att jag nästan tappat hoppet..=/ Men fick ett litet ljus igår igen efter att ha pratat med Mio!!

Ne nu ska jag käka frulle, är ashungrig..

Återkommer säkert under dagen!

Hos Malin!

Ja nu sitter vi hos Malin. Jag, Malin och Daniel. Det blev ingen smörgårstårta..=/ Det blev pizza (vezuvio med kebabsås) och grogg istället för smörgårtårta och grogg, men det dög precis lika bra=) Vi konstaterade att det var jobbigt att göra smörgårtårta, mycket enklare att beställa pizza på hemkörning..
Vi har alltså ätit pizza, druckit grogg, lyssnat på musik och allmänt bara flummat=) Många snygga kort som tagits under denna kväll. Vill inte se dem imorrn..=P Man brukar tycka att man e ganska snygg efter ett par grogg tills att man ser korten i nyktert tillstånd dagen efter, då man får ångest och undrar hur fan man kunnat visa sig så för allmänheten..=S haha...men den ångesten tar vi imorrn..inte nu=)
Just nu tror jag att vi är inne på efterfesten, börjar bli mer  och mer sentimental musik, men det duger också..=) Jag gillar ju sentimental musik som ni alla redan vet! Det är jag liksom..=)

Anledningen till att jag skriver nu är för att Malin och Daniel sitter och röker i köket och är allmänt tråkiga..=P Jag är inte alls röksugen så jag stannade här..

Nej usch nu orkar jag inte skriva mer, hoppas ni också haft en trevlig fredagskväll=)

Vi hörs imorrn allesammans!

Bullbak!

Ja idag har jag och Johanna bakat massa bullar=) Det blev både kanel och vaniljbullar..MUMS=) Har ätit ett par stycken...

Ikväll bär det av bort till Malin, ska göra smörgåstårta och dricka grogg=) Kul kul=)

Hoppas ni får en trevlig fredag vi hörs!

Glass!

Japp har ätit lite glass...Gott som fan men så jävla kallt..=S haha Kankse det som är meningen, men tycker allt att det kunde vara iaf lite mindre kallt..=) Mina tänder klarar inte av den där kylan..=P

Snart kommer min Älskade hem från jobbet=) Blir alltid lika lycklig när jag ser honom..=) Ska laga lite mat tills han kommer hem tänkte jag..:) Vara den där snälla sambon som har maten klar och bordet dukat när han kommer hem hungrig efter en lång arbetsdag=P Haha

Dagen har inte varit så händelserik, umgåtts en sväng med Johanna..Va iväg på systemet, willys och Lidl..=)

Nee matlagning nästa, vi hörs!

Sanna vänner är det bästa man kan ha!

Ja det är verkligen så..det är bättre att ha en riktig vän än många polare..

Jag mådde inget vidare igår, allt kändes bara tungt, eller rättare sagt det känns tungt=S Ni vet när man känner att inget går som man vill, hur mkt man än kämpar så får man inget i retur. Tror att många känner igen sig i dessa ord.

Iaf så ringde min underbara vän Malin Petersson till mig igår efter att hon förstått att jag va lite nere. Hon är en sån människa som jag vet att jag kan lite på till 110%. Man har vänner som man kan lite på men inte många vänner som man kan säga precis vad som helst till. Jag vet att vad jag än säger till Malin så är hon ärlig, hon skulle aldrig dömma mig på något vis. Jag vet att hon alltid finns där. Vi har inte pratat nu på flera månader förens igår, och allt bara kändes så naturligt. Efter ett samtal på 2½ timme så hade en stor klump lossat från mitt bröst. Allt kändes lite lättare. även om Malin inte kan trolla bort mina bekymmer så kan hon hjälpa mig att se dem fårn en ljusare sida, göra dem enklare att tacklas med..

Hon sa även att hon funderar på att flytta hit efter sommaren, jag fick en stor varm bomullsboll i kroppen när hon sa dem orden. Jag hoppas verkligen att det blir verklighet av dem orden=)

Idag är jag ledig, vet inte vad jag ska hitta på.

Måste hålla tummarna för Johanna också som är på arbetsintervju idag=) Hoppas det går bra vännen!

Jag återkommer under dagen.. tjo!

Duktig idag!

Japp idag har jag avrt duktig..=) jag och johanna va ute och gick i 1.5 timme..=) Så himla duktiga..eller hur va?=P
Efter det gick vi hem till johanna och åt varsin chiabatta..Mums...Sen gjorde vi chockladpraliner..Det va ganska komplicerat..Men dem blev fina iaf..

Sen har jag inte gjort så mycket mer..=P

Nu ska jag snart lägga mig..känner att johnblund börjar hälsa på hos mina ögon..=)

Ha det bra, God Natt!

Andra Intervjun!

Ja den andra intervjun gick också bra=).. Kom dit och fick träffa en tjej denna gången, hon var kassaledare. Hon sa att jag va favorit hos Mio, så anledningen till att jag va där var för att dem ville ha någon mers intryck av mig..=) Dem skulle höra av sig senast på Måndag så det hoppas jag att dem gör..=) För nu orkar jag faktiskt inte vänta mer..=P Tar hellre ett Nej än att gå och vänta. Men jag hoppas ju såklart att jag får jobbet=)

Idag blir ganska lugnt..Ska gå till Netto med JOhanna en sväng..Skön promenad..Bra att röra lite på fläsket.. ;)

Nu har jag inget mer att skriva så nu skiter jag i det..

hej hopp!

Ledig idag=)

Ja idag är jag ledig efter att ha jobbat hela helgen. Skönt=) har inte gjort ett skit typ..har duschat ochnu håller jag på att laga mat..Min moster och hennes sambo kommer hit snart, så ska bjuda på lite mat=)

Sitter och räknar ner tiden nu=) Börjar bli lite nervös också tror jag=S Ska ju vara på Coop klockan 17..=) Jippi hoppas bara det går bra också, annars är det inte lika mycket jippi längre..=P haha. Men jag återkommer när jag varit där.

Nu ska jag ta hand om riset som står på spisen..=)

Håll tummarna för mig klockan 17=)

Ha det bra!

Hemma!

Ja kom precis hem från jobbet=) Skönt att va hemma! Och imorrn är jag ledig..
Har haft en tjej på upplärning i kassan idag, så jag har inte behövt att göra så mycket mer än att stå bakom henne och förklara hur man gör..=) Ganska slappt och skönt..Hon va faktiskt förvånansvärt duktig..=) Det va skönt, hon klarade sig ganska bra själv.

Jag hatar CSN. I sommras fick jag ett brev om en kravskuld på 7600kr. Betalade in 2600 i en klumpsumma i Juli månad, sen där efter har jag betalat 500kr i månaden nu i 6 månader. Så allt jag betalat in är alltså 5600kr. Nu när jag kom hem så hade jag brev från CSN där dem kräver 1630kr av mig i månaden istället för 500 som vi har kommit överens om tidigare..Dessutom ligger skulden på 6500kr..*grr* Hur kan den ligga på så mycket när jag redan betalt 5600kr av 7600kr. Så dålig på matte är jag inte.. Ska iaf ringa till dem jävla idioterna imorrn och fråga vad faan dem pysslar med..Blir så trött på alla idioter...=S

Aja nu har jag inte mycket mer att säga..ha det bra!

Jobba idag

Jag vaknade imorse vid 08.50 och va hur pigg som helst..=P Fick tvinga mig själv att somna om..Börjar jobba snart..13.45-21.15..Skönt att tjäna lite pengar=)
Drygt bara att man inte är hemma fören runt 22=/ Men sånt är livet.

Imorn blir det Coop=) Är faktiskt lite nervös nu..=/ Vet ju inte vad som händer. Vad dem ska säga eller så..Hoppas bara att det går bra=)

Nej nu hinner jag inte sitta här mer..Ska ta en cigg och lite så innan jag ska gå till bussen..

Ha en bra dag!

Jobb, jobb och mera jobbb

Ja jag har ju inte gjort annat än att jobba hela denna helgen=/ Därför har jag ej hunnit skriva..har haft stängning både fredag, lördag och söndag. Och har även stängning imorrn..drygt=/ Men men bättre det än att inte jobba alls=)

Dem ringde från Coop idag igen. Ska va där på tisdag klockan 17.00=) Hoppas man får veta om man får jobbet eller ej då..orkar inte gå och vänta ännu mera..=/

Har för övrigt inte gjort ett skit denna helgen förutom att jobba.

Hoppas ni har haft en lite roligare helg iaf=)

Höres!

RSS 2.0