Glömt att berätta

Jag har ju glömt att berätta att Nicco och jag har fått en resa av hans kära mor=) Fick två veckor till turkiet. Valfritt datum och hotell. Så himla snällt av henne. Hon tyckte att det passade bra nu när vi hade förlovat oss. Så den 18:e Juni drar vi till turkiet och gottar oss i 2 underbara veckor. Kan det bli bättre än att få denna resa gratis?
Det ska iaf bli så underbart skönt, och bara jag och min älskade på en underbar strand i ett varm solsken med möjligheten till ett svalkande bad i havet;) Jag längtar!!

Psykologi

Nu har jag suttit hät och gjort dem 2 första uppgifterna på psykologin. Det är fasen ganska intressant. Det här ska nog gå bra. Det är lite svårt då man bara får ett häfte med uppgifter, men vet ju inte riktgit hur man ska göra uppgifterna.=/ Men hoppas att jag har gjort dem på rätt vis iaf=) Sånt som märks.

Nehe nu ska jag snart krypa ner i sängen. Ska ju upp tidigt imorn.

Sov gott mina vänner!

En sväng på Ikano-huset

Åkte till skolan och va där till klockan 15.15. Fixk massa information och fick fylla i en elevmapp på datorn. Välja kurser och så vidare. Jag började iaf med Psykologi A nu. Det ska bli kul=)

efter mötet på skolan åkte jag till ikano och mötte upp min käraste när han slutade jobbet. Vi gick där ute i 2 timmar och kollade. Nicco köpte ett par nya jeans och en tröjja. Håll i er nu.....Jag köpte ingenting. Haha det är inte ofta det händer. Men vill så gärna ha Lascosts nya doft Love of pink, den är gudomlig. Hittade även en jätte snygg handväska på H&M och en skit snygg trenchcoat(stavning?) på Vila. Men det får vänta tills nästa månad.

För övrigt så får jag ganska goa pengar tillbaka på skatten, härligt. Skönt när man får flera tusen så där som man inte ens har räknat med.

Ikväll ska vi se på The mentalist och äta chili ostbågar, Mums

Imorrn blir det jobb 9-15 härligt.

Skolan!

Nu sitter jag här igen och slösurfar lite.

Ska snart börja göra mig i ordning, för idag ska jag på möte på skolan=) Ska ju börja plugga. Får se hur dem har tänkt sig. Tänkte att jag skulle höra lite med dem, jag vill ju bara plugga upp betygen så att jag kan söka in till behandlingsassisten sen. Så jag kanske inte behöver läsa hela programmet. Ska iaf läsa Omvårdnad på distans på Moa-lärcentrum här i stan. Det ska faktiskt bli himla kul. Får väl se hur det kmmer att gå, men det ska nog gå bra.

Efter mötet vet jag inte vad jag ska hitta på. Hem och städa lite kanske. Men usch det är inte kul. Men det behövs ju det med, så får nog bli lite städning.

Vad ska ni hitta på en dag som denna?

Hemma igen!

Japp nu är jag hemma igen. Kom för ca en timme sen. Fick skjuts hem av min kära moster och hennes sambo, så att jag kunde få med mig lite grejer från mitt bohag hem=) Har ju mina grejer i deras förråd. Helgen har vart kanon. Sovit hos moster sen i fredags, var hos mamma hela Lördagen och träffade alla. Igår kom min morbror med sina två små barn och sin sambo, så vi fikade och hade allmänt trevligt.

Tyvärr har jag blivit sjuk. Är genom förkyld, har ont i halsen och har massa feber=/ Varit förkyld hela helgen men febern fick jag igår. Inget kul alls. Blir så mammig och gnällig när jag är sjuk. Nyser hur många gånger som helst under en dag. Mår inget vidare faktiskt=/

Men men värmen börjar komma, vi har fint väder och solen skiner=) Finns inget bättre. Älskar solen. Nu är det väl inte alldeles för långt kvar till sommaren? Hoppas att snön håller sig borta nu tills nästa vinter. Är trött på den skiten nu.

Ett tack till Morgan för de fina kommentarerna=) Kul att du gillar att läsa min blogg=) Kollade igenom mitt fotoalbum(mamma har gjort ett fint album från det att jag föddes fram till nu) Och har kort på dig där i=P Ett kort ligger du och kramar om mig i sängen när jag va väldans liten. Haha kul=)

Nej nu ska jag vila lite, så kanske jag mår bättre när jag vaknar igen=) Hoppas kan man ju.

Hur har er helg varit? Hoppas ni haft det bra!

Hos min Älskade mamma

Idag är jag i Jönköping hos min underbara mamma och firar min syster som fyller år imorrn. Har träffat alla mina underbara småsyskon=) Härligt när man väl ses, det är ju tyvärr inte så ofta=/

Har ätit kasslergratäng och massa tårta och sånt gott. Hela familjen samlad, det är alltid mysigt.

Tyvärr är inte min älskade med för han jobbar i helgen=/ Honom saknar jag.
Men får träffa han snart igen=) Skönt det. Jag älskar dig Nicola Sandberg!

Nej nu ska jag vara lite social igen=)
Ha en bra dag!

Framme hos moster i Väderstad

Nu har jag varit här en liten stund=) Tåget var ju självklart försenat=/ Köpte mig en räkbaguette och skulle sätta mig och äta innan tåget gick. Då var det fullt inne i väntsalen så jag fick sätta mig ute=/ Har alltså ätit min första lunch ute för detta året, i snö och minusgrader. Inte så kul. Men men det var gott och jag fick upp värmen igen på tåget.

Nu sitter jag alltså här hos min kära moster. Hon håller på att föra över musik från min mobil till sin=P haha.
Ska börja med maten snart med. Jag är hungrig som en varg, så det ska bli gott.

Ikväll ska vi titta på lets dance och hejja på coola bagge;) Hon är grym hon.

Vad ska ni ha för er i helgen?

det snöar som bara attan

Ja fy bubblan vad det snöar ute, värsta snökaoset här i Linköping.

Nu har jag iaf gjort mig i ordning, sitter här och slösurfar lite. Ska ta pendeltåget som går från stationen klockan 13.30.
Sen bär det av till kära moster.
Moster fyllet ju år idag med. Ett stort grattis till dig världens bästa moster=)

Vet inte vad vi ska hitta på ikväll, blir nog bara lugnt kanske spela lite spel. Det brukar vi göra hos moster=)
Åh jag längtar tills imorrn när jag får träffa min älskade familj=)

Kommer nog vara lite dålig uppdatering under helgen=/ Men det ska jag gottgöra på måndag när jag kommer hem igen!

Ha en kanon helg allesammans, för det ska jag ha!

Kvällen sprang iväg

Har varit full rulle på jobbet hela kvällen, mycket folk såhär vid löning=)
Skönt när det är mycket folk, då finns det något att göra hela tiden.
Det ända negativa är att man blir fast i kassan hela tiden, får ingen tid över till annat. Och det är ganska påfrestande att bara sitta där, man blir trött i huvudet.
Men jag tycker om mitt jobb.

Nu ska jag mysa lite med min älskade;)

Imorn bär det av till Moster som fyller år och på lördag åker vi ner till Jönköping och hälsar på mamma och mina syskon=) Det var hur länge sen som helst sen jag träffade dem. Senast var på Julafton tror jag. På söndag fyller min äldsta lillasyster år. Då blir hon 19, hon är ju inte liten längre..=/ hehe.

Hoppas ni haft en bra dag!

Radion på högsta volym

Japp här skrålar det ur högtalarna. Har radion på högsta volym, springer runt och sjunger amtidigt som jag har gjort mig i ordning för jobb.
Solen skiner och jag är på topp, Faan vad jag är bra!

Inget kan förstöra min dag, trots att jag ska sitta inlåst på jobbet tills 21.15 idag så känner jag mig lycklig. Tänk vad lite solsken kan åstakomma=)

Nu ska jag ta en cigg och sen bege mig ner mot bussen.

Ha en bra dag allesammans!

Hemska upplevelser

Det finns så mycket skit som händer och så mycket människor som far illa.
Jag är en av dem som har fart väldigt illa under mina år. Har varit med om mycket skit och varit på väg att försvinna från detta liv.
Jag har kämpat och kämpat som en idiot för att kunna leva ett okej liv.
Tidigare så såg jag allt som helt hopplöst. Det spelade ingen roll vad jag gjorde eller hur mycket jag än kämpade, jag fick ju aldrig må bra iaf. Och människor runt omkring mig skapade mitt mående. Är det inte helt sjuk hur man kan vara så patetisk?

Även om man har haft det svårt så finns det alltid en utväg. Denna utvägen är sitt egna tänkande. Varje människa skapar sitt liv genom sitt tänkande.
Vaknar jag och tänker: åh fy idag ska jag jobba, det blir säkert drygt, det är ju inte alls det jag vill idag. Då blir förmodligen hela min dag tråkig.
Men om jag istället vaknar och tänker: Idag ska jag jobba, kanske inte det roligaste som dagen bjuder på men det blir nog helt okej, jag får ju trots allt stänga med Josef och han är ju himla rolig. Då blir det genast en mycket roligare dag.

Jag har lärt mig att skjuta andras problem ifrån mig, även om jag fortfarande bryr mig om mina nära och kära så lägger jag inte deras problem eller mående på mina axlar. Dem får sköta sitt och jag sköter mitt. Man kan inte leva ett liv utan att sätta sig själv i fokus. Det är jätte viktigt att se till att hitta saker som får än att må bra och tycka om sitt liv.

Det  kan låta konstigt eller vad som, men man kan inte ta på sig andras bekymmer. Man kan hjälpa så gott man kan. Men inte vända ut och in på sig själv för att få någon annan att må bra. Hur tragiskt det än är så måste man välja sig själv och sitt egna mående i första hand!

Det är viktigt hur man tänker, ditt tänkande skapar ditt liv så se till att få fram det possitiva tänkandet. Det blir så mycket lättare då. Se framåt istället för bakåt. Annars kommer du aldrig att finna lycka!
 

Tror inte ni att det är vårat tänkande som skapar vår dag?

Underbar kväll

Igår var en underbar kväll. Massa kärlek och mys. först var vi ju på stan som jag skrev igår och åt på Kina. Vi spenderade hela dagen tillsammans igår. Så härligt. Var länge sen vi hade en ledig dag tillsammans. På efermiddagen så gav vi varandra helkroppsmassage;) Gud vad det är skönt. Och det slutade bara på ett sätt..;) hehe. Därefter hoppade vi in i en varm dusch tillsammans. Sen gick vi och köpte pizza och myste ner oss i soffan framför en film. Man behöver verkligen ge varandra den tiden ibland. Man känner sig helt underbart förälskad. Tror att alla människor behöver det. Har man ingen att dela detta med så tror jag att det är minst lika viktigt att unna sig själv tid, bara koppla av och ta hand om sig själv. Lägga sig i ett varmt bad med bubblor och koppla av, ta ett härligt fotbad och kanske lägga en ansiktsmask. Då känner man sig som en ny människa. Eller vad tror ni?
Ta vara på er, vi lever bara en gång!

Efter en underbar ledig dag igår så ska jag jobba hela kvällen ikväll. Det ska bli skönt. Börjar klockan 14.45 och slutar vid stängning klockan 21.15. Vet inte riktigt vem jag stänger med, men någon rolig äniska är det säkert=)

Har även ett nytt projekt framför mig. Att jobba hemifrån. Ska kolla upp det lite mer noggrant. Pratade med dem igår, men ska kolla deras webinar online nu någon kväll. Ska såklart ha kvar mitt "vanliga" jobb, men knäcka lite extra hemifrån.

Ska ju få tid till att boka in ett möte med min "spökskrivare" också så att vi kan börja med boken snart, det ska bli såå himla kul=) Hoppas att det blir bra.

Vad ska ni ha för er idag?

En dag på stan

Idag har jag ju varit ledig som jag sa igår. Nicco och jag åkte in till stan vid klockan halv 1.
Vi käkade lunchbuffe på Kina, Mums vad gott. Sen så gick vi en sväng på stan och sen vidare till guldsmeden och hämtade min ring. Så nu har jag den äntligen i rätt storlek så att jag kan använda den=)

Nu sitter vi här vid datorn och glor. Har precis betalat mina räkningar. Usch finns det något tråkigare? När man väl får in pengar på kontot så ska dem bort direkt..=/ Hehe fick lite pengar kvar iaf.

Har hämtat ut mitt paket från Halens också=) Kläderna satt som en smäck och dem va kanon fina. Fick ju inte alla kläderna nu=/ Resten kommer i slutet av April, fett tråkigt att vänta så länge. Men men.

Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på. Ska se om vi kanske kan mysa ner oss i soffan framför en film ;)

Trött

Usch vilken seg dag på jobbet=/ Ingenting att göra såhär dagen innan löning. Folk har ju inga pengar att handla för.
Tiden har gått hur sakta som helst. Men äntligen är jag hemma. Trodde aldrig denna dagen skulle ta slut.

Väl hemma så hade älsklingen lagat mat, köttgryta med ris. Mums vad gott. Jag var hungrig som en varg.

Nu blir det ett varmt bad sen slö titta lite på tv sen sängen och mysa..;) Finns det något bättre än att krypa ner i sängen med någon man älskar och vara nybadad och fräsch. Me like

Imorrn är jag ledig, det ska faktiskt bli skönt. Brukar ju inte tycka om mina lediga dagar. Men imorrn är Nicco oxå ledig så då har man sällskap=)

Ha en bra kväll!

Konstiga grannar

jag har ju tidigare nämt att nån av grannarna håller på och borrar och har sig på morgonarna, det har dem inte gjort på ett bra tag nu förutom imorse=/ Då började dem spika vid 07.35 och självklart så vaknar jag för det är så himla lyhört i detta hus. Kunde inte somna om igen fören vid halv 10 då dem slutade banka. Det lät som om dem stod och bankade i min hall precis utanför sovrummet. Jag låg i sängen och var så irriterad. Jag börjar ju inte jobba fören 14.45 idag då vill jag gärna sova lite längre än till 07.30. Vill ju gärna orka med hela kvällen på jobbet utan att vara som en zombie=P

Men men jag somnade om en stund igen iaf, det var skönt=) Nu sitter jag här och läser bloggar och slösurfar lite.ska snart börja göra mig i ordning och sen ta bussen till jobbet. Hoppas det blir en bra kväll.

Jag måste bara tipsa om en underbart bra blogg. Hon som skriver driver en salong där hon gör massa olika underbart fina naglar. Hon visar ofta mycket fina bilder och hon har även massa olika tävlingar för sina läsare. Bloggen hittar ni här

Ha en underbar dag!

fika

idag har jag varit iväg på stan och fikat med Natta. Där efter åkte vi hem till henne och kollade på dem söta små hundvalparna=) Dem var jätte söta. Kul att få umgås lite utanför jobbet också.

Hoppas att någon kan ta min fredagseftermiddag så att jag kan åka ner till Jönköping och fira min kära syster.

Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på. Nicco kommer hem runt 21. Och jag vill se en shoppoholics bekännelse. Tror att den är grymt rolig. Får väl se om vi kanske tittar på den ikväll.

Vad ska ni ha för er en måndags kväll?

Varför?

Jobbat hela dagen idag, hade stängning. Det har varit ganska lugnt hela dagen så vi har bara haft 2 kassor igång, alltså har jag varit på golvet och jobbat en del. Kört lite pall, fyllt på cigg och städat lite.

Men när klockan är 18.50 (vi stänger 19.00) då ska tydligen alla jäklar handla=/ Och att människor är så respektlösa gör mig vansinnig. Ropade i kundradion vid 18.50, 18.55 och 19.00 och bad alla kunder bege sig fram mot kassorna pga att vi stänger. Då är det en jäkel rent ut sagt som springer runt med en stor vagn och totalt ignorerar alla mina rop i kundradion, jag ser hur han lugnt och stillsamt springer i kring och letar efter sina varor som han ska ha. Han kom fram till kassan vid 19.03 då ska han lassa upp alla varor i vagnen (det var inte några kan jag meddela) sen ska han packa allt, detta ska egentligen vara klart till 19.00 men han var klar aa jag vet inte vad klockan var. Det gör mig inget att sitta kvar i några minuter extra för jag har inte bråttom någon stans, grejen är bara den när man är så respektlös. Det gör mig arg. Grrr.

Äntligen hemma, så står min älskade Nicco och lagar mat=) Har sagt det innan men jag säger det igen, han är bara för underbar.
Kommer hem och är hungrig som en varg, så bara får jag maten serverad. Hur härligt är inte det?!

Och vårkänslorna bara sprang och gömde sig idag, när det snöar. Varför snöar det mera? vill inte ha mer snö, vill ha sommar. Eller hur?

Myskväll

solen lyste även denna morgon. Vaknade vid 06.50 och steg upp ganska direkt, eller låg och drog mig en liten stund men inte lika länge som vanligt. Började jobba 07.45 och slutade 15.00.

Nu har jag varit hemma en stund och inte gjort ett skit. Nicco håller på att städa för fulla muggar, vilken underbar sambo man har;)
Ikväll ska vi ha myskväll. Niccos fina ide att vi skulle mysa ordentligt. Har köpt vin, kex, vindruvor och massa olika ostar=) Så vi ska gluffsa, mysa och titta på nån film och bara ägna tid åt varandra. Det behöver man faktiskt. Visa att man bryr sig osv. Massage och kill det är fina grejer det.

Jobba imorgon med så får ta det ganska lugnt med vinet ikväll..=P

Vad ska ni hitta på ikväll?

Tvätten

jag har hunnit med hela tvättberget. Så duktig jag är. Nu hoppas jag bara att allt som är i torktummlaren hinner torka tills klockan 15, är lite osäker på det=/ Mina jobbarbyxor är där i och dem måste ju vara torra eftersom jag måste ha dem. Vill ju gärna inte gå med halv fuktiga kläder till jobbet..haha.

Vart är solen idag? Inte i Linköping iaf. Den skiner lite svagt bara. Alledeles för mycket moln för mitt tycke. Men jag ska vara lycklig iaf=)

Känns faktiskt lite obehagligt att åka till jobbet efter gårdagens bravader om jag ska vara riktigt ärlig=/ Eller inte just att vara på jobbet där är vi juu så många hela tiden men sen ska jag ju ta mig hem helt ensam ikväll=/ Hoppas inte att det händer nåt på jobbet ikväll iaf. Dem som var igår sitter ju häktade på stationen, men fick höra att det folkslaget ofta är gängbildat. Aja får väl se om jag kommer hem helskinnad ikväll.

nej fy vad tiden springer iväg. Nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för en kväll på jobbetl.

Ha det!

Trodde jag ja

Hade ju min lediga dag idag, så jag har tvättstugan ( vilket var ett måste nu) till klockan 16. Imorse klockan 9 så ringde dem från jobbet och undrade om jag kunde jobba 16-20 idag. Så jag tackade ja, så blev ingen ledig dag=/ Håller på att stressa med tvätten nu så att jag iaf kanske hinner få lite tvättat. Nicco slutar vid 16 idag så hinner nog precis lagon hem och kan plocka upp tvätten=)

Så nu blir det jobb hela helgen=) Fasen vad jag ska njuta när lönen kommer nästa månad..=P

Ne nu måste jag fortsätta här, ska hinna duscha och allt möjligt mellan tvättningarna nere i stugan.

Ha en underbar dag allesammans!

På topp!

Mitt humör är fortfarande på topp. Nu har jag hunnit duscha och göra mig i ordning och massa annat skit och fortfarande har jag 25 minuter att spendera innan jag måste bege mig mot jobbet.
Natta ringde innan och va glad över att det var hon och jag som stänger idag och undrade om hon skulle hämta upp mig här=) Så gullig är hon som tänker på mig. Tänk att det kan göra så mkt att någon bara bryr sig. Så tack Natta, det känns alltid mycket roligare att komma till jobbet när man blir så varmt välkommnad av dig=)

Hade fått en kommentar av Mogge, och själklart har han ingen blogg=/ Men gud vad kul att läsa att du blev glad av mitt inlägg=) Skönt att kunna bidra til en bra dag för någon annan.

Solen strålar fortfarande ute och jag njuter. Det ända att klaga på för tillfället är att det fortfarande blåser kyliga vindar ute=/ När ska dem härligt ljumna vindarna inta vårat land? Men just nu skiter jag i dem kalla vindarna, solen värmer så himla härligt iaf=)

Nehe en cigg innan Natta kommer, sen jobba hela kvällen

Vi hörs!

Underbart

Fy bubblan vad jag är på bra humör idag=D
Vaknade av att solens varma strålar sken in genom fönstret, underbart.
Nu är det väl ändå vår, eller kommer det att komma mer otäck snö?

Vad vädret kan göra stor skillnad på ens mående, det gör så himla mycket att man kan vakna och se solen. Man blir så mycket piggare och gladare. Man känner att livet är underbart, och den där vinterdepprissionen har lämnat min kropp=)

Jag längtar så till somaren, att bara kunna klä på sig en söt liten kjol och ett lätt linne, att kunna gå ut utan massa påbufflade tjocka jackor osv. Att kunna sitta ute på gräsmattan och ta en cigg och känna den härliga värmen. Kunna spendera en fredagskväll och grilla och bara ha det bra. Ja nu vill jag verkligen ha lite värme. Nån som är med mig?

Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig i ordning för idag väntar jobb. 14.45-21.15.
Är hemma vid ca 21.45 ikväll igen. Härligt attg ha nåt att göra och samtidigt tjäna pengar istället för att spendera dem;)

På tal om att spendera så beställde jag kläder från Halens igår=D Massa fina tunikor till sommaren, en jätte fin kjol och en underbart snygg och tuff klänning. Det kiommer bli grymt=)

Ha en bra dag allesammans, för det känner jag att jag kommer att ha!

Ledig idag

Ja nu har jag jobbat torsdag,lördag,söndag, måndag och tisdag och idag är jag ledig.
Jag tycker inte om att vara ledig=/ Jag blir så himla rastlös. Vad ska man hitta på liksom?
Mycket skönare att vara på jobbet och arbeta och träffa lite folk.
Men men imorrn blir det jobb igen och hela helgen=) Me like. Tjänar bra med pengar på helgerna, dubbel lön=)

Kvällsmat/middag

Nu har jag ätit 2 rostade mackor med ost och paprika och druckit en mugg med varmt och gott tropiskt te=)
Nu ska jag röka, sen lägga mig i ett varmt och skönt bad, är så frusen=/ Sen blir det nog en titt på tv sen sova annars kommer jag somna ståendes..=P

Ha en bra kväll

Nu är jag helt slut

ja nu är jag hemma från jobbet och jag är mer död än levande=/ Att gå upp tidigt på morgonen är inte min grej och nu har jag gjort det två dagar i rad, Imorrn är jag ledig och hela förmiddagen ska gå åt till att sova=)

Nu blir det en lugn kväll för min del. Ska sitta och slöa lite framför datorn osv.

ha en bra dag!

Förlåt för dålig uppdatering=/

Ja fy skäms på mig vad jag har vart dålig att uppdatera..=/

Har jobbat hela helgen, så kvällarna har varit lugna=) Har jobbet idag med. Började klockan 7 imorse, inget kul när man är sjukt morgontrött som jag=/
Jobbar imorrn med börjar 07.45..=/ Kommer vara helt död imorrn kväll.

Förlovade mig i fredags=))) Allt gick jätte bra. Vi valde att vara hemma och mysa. Vi åt fläskfile, gorgonzola sås och ris och hadee det allmänt underbart och mysigt. Jag älskar dig Nicco!

Nu ska jag röka lite se ska jag ta ett powernap. Nicco har lovat att väcka mig, annars skulle jag inte komma upp igen=P Känner att jag behöver få vila en stund, kommer somna aldeles för tidigt annars och vakna och inte kunna sova inatt=/

Nej nu är det sängen med hög musik som gäller.

vad har ni gjort i helgen?
Hoppas ni haft en bra helg=)

usch

vad det är jobbigt att vara arg=/ När man känner att man bara vill få slå sönder något. Vissa människor och ett visst beteende kan få mig att bli vansinnig. Kan ni med känna så, eller är det bara jag som är för aggressiv?

Allt har gått bra

Idag har varit en bra dag=) Vaknade vid 10. Ha de underbart morgonsex=p haha. Sen gjorde älsklingen frukost på sängen och kom in med. Han är för snäll mikn kära sambo=)

Började jobba vid 13.45 och kom hem nu. Det har gått bra på jobbet, men en del sura jäkla kunder=/ Tycker inte om dem sm är så otrevliga. Men men, bara synd om dem att dem inte kan bjuda på ett leende måste ju vara tråkigt för dem själva att vara sura människor. eller? Haha det tror jag iaf.

Nu ska jag nog lyssna på musik och sjunga så taket hoppar;)

hemma från jobbet

nu har jag precis kommit hem från jobbet. Skönt. Nicco lagar mat till ig så gulligt av han=)
Har vart ganska lugnt på jobbet idag, så ag har tillbringat mesta dels av tiden på golvet istället för i kassan. Lite roligt när man får lite ombyte sådär. Dock inte lika kul när jag plockade en pall med dricka så tappade jag en urk med cider som sprack=S Den snurrade runt och sprutade som ett jävla monster=/ Hela jag lus hela dricka avdelningen blev dyngs7ur och klibbig. fick cider över hela mig från topp till tå. så jag är helt klibbig. Ska hoppa in i duschen efter att jag ätit=) Kan behövas håret klibbar fast=/ Haha så det kan gå =P

Imorrn blir det jobb mellan 13.45-21.15. Det innebär alltså stängning. Vilket är lite drygt. Jag stänger med den nya tjejen Sofia. Det ska nog gå bra.

Nehe nu ska jag kolla flummiga bilder på facebook från morbrors fest i lördags=)

Ha det bra allesammans!

Nu blir det jobb

börjar jobba kl 12 och jobbar till 19.15. Är hemma igen vid ca 20.00=)

Ha en bra dag!

Hemma igen

Nu sitter jag här framför datorn igen=)
Har vart nere på stan en sväng och sen åkte jag till farmor och hälsade på=) Hon är så gullig så.

Nu väntar jag på Nicco som snart kommer hem från jobbet. Då ska jag se till att det blir en film och mycket mys framför tvn;)

Stressig helg

Ja denna helgen har varit jätte stressig, därför jag ej skrivit.
Jobbade hela fredagen till 19.30 tog första bästa buss ner till resecentrum och mötte upp Natta som kom på besök=)
Åkite hem och bara umgicks.
Steg upp klockan halv 9 i lördags och åkte till skänninge och gjorde mina naglar och blev sminkad inför festen på kvällen. Hem fort som fan och lämna bilen till Anna, sen stressa som en dåre för att hinna hjälpa morbror i lokalen innan folket kommer. Sen drog det igång. Fest med mat och alkoholhaltiga drycker, sång och lekar=) Självklart så vann jag ju leken där jag var med;) Handlade om vighet mer orkar jag ej förklara. Kommer nog upp bilder på facebook.=)

Vad har ni gjort i helgen? Haft en bra helg?




Natta är här=)

hej hopp!
Nu har jag inte skrivit på ett tag=/ Förlåt mig.
Men jag har jobbat som en tok, det är väl både positivt och negativt antar jag. Blir bra med pengar men mnindre fritid.
Natta kom iaf idag=D Jippie. Min kära vän från Torsås=) Så nu har vi spenderat hela kvällen åt att lyssna på musik och sjunga som tosingar=) Allt är skönt när det känns naturligt och allt känns som vanligt igen=)
Imorrn blir det dunderfetst=) Jihoo. Morbror har ju fyllt 30 år. Så han har hyrt lokal. Gratis alkohol och mat, trubadur som ska spela, lekar ska lekas och kareoke ska sjungas...;)

Imorrn ska jag gå upp tidigt, ska åka till Skänninge och göra mina naglar. Det kommer bli så sjukt fint=) Snygg kommer jag vara på festen imorn;)

Hoppas ni får en lika kul helg som jag planerar att ha=)

hemma från jobbet

Ja jag har jobbat idag med..=) Skönt att tjäna lite pengar, detbehövs.

Körde 45 minuter på löparbandet igår med. Shit vad duktig man är..haha Men idag blir det nog en vilodag från det där..Får se hur jag känner om en stund.

Äter just nu vitlöksbaguett. Mums vad gott..

Jobba snart

godmorgon på er. Nu sitter jag här och ska strax gå till jobbet=) Idag jobar jag 9-15. Skönt att komma hem skapligt.
Måste rusa till bussen nu, men ha en bra dag!

Funderar

Jag funderar på om jag ska spara ut mitt hår till långt igen eller om jag ska klippa det

                                         
Kort                                       eller                               Långt



Vad tycker ni??


Jag funderar även på att jag vill åka till Napa denna säsongen med, men Nicco tycker inte det=(
Jag kan förstå honom också, jag hade nog inte tyckt att det var så kul om han åkte iväg och jobbade 3 månader.
Men det är svårt när man verkligen vill nåt. Det är svårt att acceptera vad den andra tycker.
Men men. Det kommer säkert fler chanser=)
Eller kommer livet för alltid vara tråkigt bara för att man har en pojkvän?
Nu menar jag ju självklart inte att livet är tråkigt i den benämningen utan det jag menade va exempel det här med Napa.
Att man inte kan göra precis som man själv vill för att det finns någon annan att tänka på.
Det är tråkigt, sen älskar jag livet tillsammans med Nicco.
Det gör jag verkligen.
Men jag är så envis och viljestark så det är svårt många gånger.

La Familia


Min Älskade lillasyster=)

Min andra älskade lillsyster=)

Älskade lillebror

Kusinen Tim

Moster Malin och Kusin Kevin

Morbor Micke med Kusin Nova

Kusin Nova

Mamma Maria

Syster Natalie och jag

Min systerson Liam


Ego Pics=)

                                           
                                                                                                                                     
                                                                           

      
           

Mys för mig själv

Gud vad det är skönt att bara få vara för sig själv ibland. Sitter just nu och vrål lyssnar på Celine Dion. Jag älskar verklgen den människans röst, finns ingen som har bättre röst. Fy bubblan vad hon är bra=) Massa kärlek och mys.
Men iaf tillbaka till att vara ensam ibland. Man behöver inte vara social och inte heller på topphumör. Man får sitta och lyssna på musik och bara tänka så det knakar och inegn som behöver bry sig. Kan spela vilken musik man vill och hur högt man vill. Bara få vara lite asocial/deppig fast utan att vara ledsen, bara lite dyster helt enkelt. Ibland behöver man få vara dyster och bara fundera på allt mellan himmel och jord. Finns nog många människor som känner igen sig i detta utlåtande, Eller?

Har man folk runt i kring sig så har man en press att man måste vara social och glad. Och är man inte tillräckligt gad så kommer det massa dryga frågor om varför man är sur eller om det är något som har hänt och så vidare. Det behöver ju inte vara nåt som har hänt bara för att man är lite mindre social.

Aja nu ska jag iaf fortsätta att lyssna på min kära idol Celine Dion=)

Till mina läsare

Ni som läser min blogg och finner den intressant, ni borde kanske följa min blogg via bloglovin?
Om ni är intresserade av det så går ni bara in på bloglovin.com och registrerar er, söker efter min blogg och sen är det bara följa den=)

Har nån kille här som skriver en bra blogg.=) Lovade att länka till honom så nu gör jag det. Killensblogg

Hittade lite bilder

Lite bilder från fest hos Malin=) Det var dock bara jag, Malin och Danne som festade=P Men kul hade vi. Fråga inte om bilderna för jag vet inte vad vi pysslar med. Dansar med huvudena och så vidare. Haha ja det var en kul kväll.


Malin


jag och Danne


Haha jag


Jag och Malin


Jag njuter av min grogg emdans Malin är helt inne i sin dator


Någon mysko dans vi körde med


Haha


Dont ask;)

Här är maskinen


Här är mitt efterlängtade löparband=)


Fanna en massa funtioner i den där datorn=P haha det funkade bra iaf.

Dammsugaren

Vi har rena rama julafton här idag=) Först löparbandet och sen nu kom den nya dammsugaren. Nicco började dammsuga direkt=) Haha tror jag ska köpa ny dammsugare lite oftare..;) Iaf så va det ju en såndär utan filter och emd vattenbehållare istället. Och jävlar vad bra den sög och när man sedan tömde ut vattnet efter att bara ha dammsugit mattan i vardagsrummet så var det helt svart och geggigt utav damm. Usch vad äckligt, men tror det är jävligt effektiv städning=) det ska nog bli bra detta.

lasagnen står i ugnen nu och det är 20 minuter kvar tills den är färdig. Jag är så fruktansvärt hungrig nu. Skulle kunna äta en hel gris känns det som. Men får klara mig i 20 minuter till sen så smäller det. Då ska jag svulla i min goda lasagne..=)

Löparbandet

Idag fick jag det efterlängtade löparbandet=D Jippi!! Så min kära Nicco var snäll och monterade ihop det åt mig. Nu har jag kört 40 minuter och är helt genom svett=P haha. Bra skit det där. Tror jag ska köra 40 minuter ikväll med när man inte har nåt bättre för sig.

Vi ska snart laga mat. Idag blir det lasagne, mums vad gott det ska bli!

Sitter just nu och eftersvettas innan jag ska hoppa in i duschen. Så snart blir det duschen sen laga maten sen vet i fan vad som händer. Nån som har ett bra förslag?

Just ja

Idag har jag vart hos mormor Anita och lämnat bilen. Vi tog en fika och pratade massa skit=) Hon skulle ut och dansa på Cupolen den pigga tanten, hon är fasen 70 bast men det kan man verkligen inte tro. Skönt med pigga tanter. Fick hjälpa henne med håret osv. Sen va hon snäll och körde hem mig så jag slapp ta bussen.

På sniskan men men. Mormor Anita iaf=)


Mormor Anita och jag=)

Nehe nu ska jag gå och slänga upp älsklingen ur badet för jag måste tvätta ur färgen. Vill inte riskera att tappa mitt hår för att han ska njuta i ett varmt bad. Haha

Färgar håret

Nu sitter jag med hela håret fullt av hårfärg. Hade sån utväxt så det va verkligen dax att färga. Är så drygt bara men men nu är det gjort. Ska tvättas ur om 15 minuter.

Såhär snygg är jag nu=)


Det blir alltid färg på en nagel. Hur? Jag har ju handskarna på mig. Jävla skräp som går sönder.

Musik

fy bybblan vad jag älskar musik. Nicco och jag satt och gjorde lite musik igår, det slutade kanonbra=) Nu har jag fått äran att skriva en text till låten=P Jag har aldrig någonsin skrivit en låttext, hur ska detta gå till=S Någon som kan hjälpa mig kanske?;)
Får väl se hur det slutar, ska väl kunna komma på nåt iaf tycker man. Man lyssnar ju på musik hela dagarna, så det ska väl inte vara helt omöjligt att få ihop nåt.

Nicco sa igår när vi låg i sängen och skulle sova att jag är sådär gulligt trög. Jag frågade om det positivt eller negativt. Han sa att det var absolut inte negativt att va gulligt trög. Han sa också att han skulle starta en blogg enbart för mig=) Där han skulle skriva om mig och mina "gulligt tröga" utlåtanden. HAHA får väl se hur det går.

Imorgon får jag äntligen hem mitt löparband=D Shiit vad här ska motioneras=) Måste ju göra nåt åt kroppen nu till beach 09;)

Vad har ni gjort i helgen?

RSS 2.0